proizvod

Префинето и сензуално

Grand Aroma ја должи својата префинетост на мешавината од специјално одбрани средно до појако пржени зрна кафе кои носат питок и сензуално ароматичен вкус.

Уживајте во мирисот и вкусот за потполно уживање.

Cookie policy

За да може нашата страница правилно да функционира и да можеме постојано да ги унапредуваме нашите услуги, ги користиме следните колачиња: задолжителни, аналитички и маркетиншки. Со клик на сетинзите можете да ги ограничите. Повеќе информации побарајте во документот Правила за употреба на колачиња..

Одберете колачиња на страницата

Овозможи или забрани и на веб-страницата употреба на функционални или рекламни колачиња кои се опишани во продолжение:

Сетинзи Ги прифаќам сите Во ред!