Cover photo

  proizvod

Grand DeLuxe

СУПЕРИОРНОСТ

Grand DeLuxe кафето е создадено за познавачите на кафе со истенчен вкус кои од кафето очекуваат апсолутна совршеност.

Stepen uprženosti

Aromatičnost

Stepen kiselosti

Punoća ukusa

  • 200g

ПРЕМИУМ ВКУС ВО ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

Единствена мешавина на внимателно одбрани, средно до силно пржени зрна, Grand De Luxe кафето ќе ве воодушеви со својот премиум вкус и луксузно пакување.

ОТКРИЈ ЈА АРОМАТА

  • црвена ружа
  • какао
  • цимет

Оригинална комбинација на вкус со неочекувани ноти на црвена ружа и какао и остри ноти на цимет во позадина.

ЗА СИТЕ ПОСЕБНИ МОМЕНТИ

Создадено за да ги обележи посебните моменти на љубов и внимание, кога сакаш да се задоволиш себе или да израдуваш драга личност.

МАГИЈАТА НА ВКУСОТ

Богата чоколадна торта со кремасто полнење од лешник е идеална комбинација со слатката арома на Grand De Luxe кафето.

ТВОЈОТ СЛАДОК РИТУАЛ

Млечното чоколадо со кремаст фил од лешник и Grand De Luxe кафето со супериорен вкус и изглед, ќе направи твоите посебни моменти на славење да бидат незаборавни.

Cookie policy

За да може нашата страница правилно да функционира и да можеме постојано да ги унапредуваме нашите услуги, ги користиме следните колачиња: задолжителни, аналитички и маркетиншки. Со клик на сетинзите можете да ги ограничите. Повеќе информации побарајте во документот Правила за употреба на колачиња..

Одберете колачиња на страницата

Овозможи или забрани и на веб-страницата употреба на функционални или рекламни колачиња кои се опишани во продолжение:

Сетинзи Ги прифаќам сите Во ред!