Cover photo

  proizvod

Grand Gold

ОМИЛЕНИОТ МИРИС И ВКУС

Препушти се на уживањето во омилениот и мирис и вкус на Grand кафе, направено од внимателно одбрани, средно пржени зрна кафе.

Stepen uprženosti

Aromatičnost

Stepen kiselosti

Punoća ukusa

  • 100g
  • 200g
  • 500g

ПОЛН ВКУС И БОГАТА ПЕНА

Со традиционалниот начин на мелење во камени мелници, се ослободуваат етерични масла кои ја даваат препознатливата исполнетост на вкусот, богатата пена и интензивната арома на Grand Gold кафето.

ОТКРИЈ ЈА АРОМАТА

  • чоколадо
  • печени костени
  • кајсија

Почувствувај ја благата арома на чоколадото и печениот костен кои креираат совршена рамнотежа на вкусот во комбинација со овошни ноти на кајсија.

ЗА СИТЕ ДРУЖЕЊА И РАЗГОВОРИ

Со својата препознатлива арома и неодолив и мирис и вкус, Grand Gold кафето е како создадено за најубавите моменти на рекреација и опуштање со пријателите и семејството.

МАГИЈАТА ВО ВКУСОТ

Чоколадниот колач со кремасто полнење од јаткасти плодови, дополнително ќе ја нагласи природно благата арома на Grand Gold кафето.

ТВОЈОТ СЛАДОК РИТУАЛ

Кремаста млечна чоколада и интензивна арома на Grand Gold кафе - комбинација која никого не остава рамнодушен.

Cookie policy

За да може нашата страница правилно да функционира и да можеме постојано да ги унапредуваме нашите услуги, ги користиме следните колачиња: задолжителни, аналитички и маркетиншки. Со клик на сетинзите можете да ги ограничите. Повеќе информации побарајте во документот Правила за употреба на колачиња..

Одберете колачиња на страницата

Овозможи или забрани и на веб-страницата употреба на функционални или рекламни колачиња кои се опишани во продолжение:

Сетинзи Ги прифаќам сите Во ред!