Cover photo

  proizvod

Grand Strong

СИЛНО, А ПИТКО

Grand Strong кафето, со својот силен, а питок вкус на кафе со вистинска горчина, полн вкус и препознатлива темно кафеава боја.

Stepen uprženosti

Aromatičnost

Stepen kiselosti

Punoća ukusa

  • 100g
  • 200g

ПОЛН ВКУС И СОВРШЕНА ГОРЧИНА

Автентичниот вкус на Grand Strong кафето, дава специјална мешавина на внимателно одбрани и посилно пржени зрна кафе и традиционално мелење со камени мелници.

ОТКРИЈ ЈА АРОМАТА

  • печени ореви
  • мед
  • бор

Интригантната комбинација на вкус во која доминираат аромата на печениот орев и мед, додека во позадина се чувствува мирисот на бор, дава целосен вкус и истрајност на аромата.

КОГА ИМАШ ПОТРЕБА
ОД СИЛЕН ПОЧЕТОК

Кога мислиш дека немаш енергија или концентрација, Grand Strong кафето е вистинскиот избор за да те инспирира и крене за акција.

МАГИЈАТА НА ВКУСОТ

Комбинацијата на вкусни крцкави домашни колачи со јаткасти плодови и Grand Strong кафето со интензивна арома и совршена горчина, ќе ги разбуди сите твои сетила.

ТВОЈОТ СЛАДОК РИТУАЛ

Млечно чоколадо исполнето со слатко полнење од карамела и цимет, во комбинација со интензивна арома на печен ореви и мед во Grand Strong кафе - за вистински енергетски старт.

Cookie policy

За да може нашата страница правилно да функционира и да можеме постојано да ги унапредуваме нашите услуги, ги користиме следните колачиња: задолжителни, аналитички и маркетиншки. Со клик на сетинзите можете да ги ограничите. Повеќе информации побарајте во документот Правила за употреба на колачиња..

Одберете колачиња на страницата

Овозможи или забрани и на веб-страницата употреба на функционални или рекламни колачиња кои се опишани во продолжение:

Сетинзи Ги прифаќам сите Во ред!