Kapsule D.O.T.

  proizvod

За добрите работи во животот треба време.

Време да ги подготвиме и време за да уживаме во нив...

А денешниот живот е брз.... и затоа понекогаш забораваме на она што навистина е важно...

И додека се освестиме, времето лета...

Затоа наместо постојано да трчаме и брзаме...

Ајде да не ги пропуштаме најдрагоцените моменти со оние што ги сакаме.

Ајде да имаме време!

Cookie policy

За да може нашата страница правилно да функционира и да можеме постојано да ги унапредуваме нашите услуги, ги користиме следните колачиња: задолжителни, аналитички и маркетиншки. Со клик на сетинзите можете да ги ограничите. Повеќе информации побарајте во документот Правила за употреба на колачиња..

Одберете колачиња на страницата

Овозможи или забрани и на веб-страницата употреба на функционални или рекламни колачиња кои се опишани во продолжение:

Сетинзи Ги прифаќам сите Во ред!