Вести

Забележете

Почитувани потрошувачи,

ве информираме дека поради технички причини, на одреден ПОС материјал, наместо датум на почеток на наградната игра 24.08.2022 година, испечатен е датумот 22.08.2022 година.

Ви благодариме на разбирањето.

Враќање

Cookie policy

За да може нашата страница правилно да функционира и да можеме постојано да ги унапредуваме нашите услуги, ги користиме следните колачиња: задолжителни, аналитички и маркетиншки. Со клик на сетинзите можете да ги ограничите. Повеќе информации побарајте во документот Правила за употреба на колачиња..

Одберете колачиња на страницата

Овозможи или забрани и на веб-страницата употреба на функционални или рекламни колачиња кои се опишани во продолжение:

Сетинзи Ги прифаќам сите Во ред!