Откриј го совршеното кафе

Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationСвежо мелено кафе
Свежо мелено кафе
Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationBlack ’n’ Easy
Black ’n’ Easy
Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationInsta Grand
Insta Grand

#ајденакафе

#забава #рецепт #Квиз #и мирис и вкусПогледни сè
Колку добро нѐ познаваш?
Квиз

Колку добро нѐ познаваш?

Запознај го Кафе Grand

Зошто да го избереш кафе Grand?

Кафе Grand како лидер на пазарот има и обврска и задоволство постојано да ги запознава своите потрошувачи со нови производи, нови вкусови, но и да ги мотивира да стекнат нови навики.

Кафе Grand како лидер на пазарот има и обврска и задоволство постојано да ги запознава своите потрошувачи со нови производи, нови вкусови, но и да ги мотивира да стекнат нови навики.

Кафе Grand како лидер на пазарот има и обврска и задоволство постојано да ги запознава своите потрошувачи со нови производи, нови вкусови, но и да ги мотивира да стекнат нови навики.

Почитувајќи ги желбите на потрошувачите и нудејќи им повеќе од само вкус, Кафе Grand изгради препознатлив концепт за уживање во кафе - секогаш од најдобар квалитет, со широк асортиман на производи, препознатлива арома, врвно естетско задоволство, иновација и достапност во секое време и на секое место. Концептот на уживање е пренесен преку едноставен корпоративен слоган кој јасно соопштува дека Grand е суверен владетел на пазарот на кафе во регионот: И мирис и вкус – кафе Grand!